OM OSS

RadiOs finner du på FM 103,2 FM105,1 eller datamaskinen, nettbrett og mobilHistorien om en lokalradio

RadiOs så dagens lys i februar 1989, da en entusiastisk gruppe mennesker bestemte seg for å stifte denne lokale radiostasjonen. Bare noen få måneder senere, den 3. april 1989, kunne de med stolthet ønske velkommen til den aller første radiosendingen. Denne begivenheten fant sted i de sjarmerende lokalene i den gamle vaktmesterboligen ved det tidligere kulturhuset Fjellheim i Os.

I starten kringkastet RadiOs kun på frekvensen 103,2 MHz på FM-båndet via en omformer i masten på Liafjellet. Selv om de fortsatt ikke er på DAB-nettet, kan du enkelt lytte til RadiOs via datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner på nett.

RadiOs hadde sin aller første redaktør i Arne Aarseth. Han var også hjernen bak den svært populære programserien "Rockens historie," som gikk ukentlig over eteren i mange år.

I løpet av de 35 årene som har gått, har RadiOs opplevd både rolige og hektiske perioder, men radioen har alltid klart seg. Du finner oss nå i studio i Telthuskvartalet, over frisøren, i Osøyro, hvor vi har vært siden 2012.

RadiOs fungerer som den nærmeste lokalradioen for mange mennesker i områdene Bjørnafjorden, Austevoll, Tysnes, Fusa og Samnanger. I tillegg har vi påtatt oss ansvaret som beredskapsradio for Bjørnafjorden kommune.


Uansett hvem du er eller hvor du befinner deg, er målet til RadiOs å skape kvalitetsradiosendinger for DEG.


Du kan kontakte oss på telefonnummeret 56 30 14 30
eller via e-post på:   
rerdaksjonen@radios.no

Så, nyt RadiOs og den fantastiske radiounderholdningen vi har å tilby!Foto: Jan Petter Svendal